Flawless Finish

7.00 23.01 z DDV

Flawess Finish je neverjetna solucija za spiranje, ki se uporablja zadnji teden, pred obiranjem pridelek. Iz substrata in rastlinskih tkiv odstrani do 85% odvečnih kemikalij.

Počisti

Opis

Opis v obdelavi…

Flawess Finish je neverjetna “flushing” solucija za spiranje, ki se uporablja zadnji teden, preden poberete sadove. Spiranje z navadno vodo ohromi in prikrajša rastlino za določne mikroelemente, medtem ko spiranje s pripravkom Flawless Finish rožo sočasno oskrbuje z magnezijem (Mg) in žveplom (S).

Njegova edinstvena sestava, kot močan vakum nase veže odvečne soli in kemikalije iz medija, korenin in ostalih rastlinskih tkiv, tudi cvetov in sadežev. Z uporabo pripravka Flawess Finish boste odplaknili do 85% odvečnih substanc iz vašega prideleka.

Tako bo končni izdelek “čist” in polen lastnih sladkorjev in arome.

Doziranje:

2ml na 1L vode zadnji teden faze cvetenja.

Več na: www.advancednutrients.com

Nutrient calculator: www.advancednutrients.com/nutrient-calculator

Specifikacije

Velikost

, ,

TOP

Vpis

Create an account

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

No products in the list.

Added to wishlist! VIEW WISHLIST