Ponudba za gojenje Enostavni nakup Diskretna dostava

Kako do nas?

Konopljino olje – jedilno – hladno stiskano 250 ml

11.00 z DDV

Hannah biz ekološko konopljino olje je pridobljeno s hladnim stiskanjem semen navadne konoplje. Konopljino olje je za obstojnost pakirano v zatemnjene steklenice, hranimo ga v hladilniku. Dnevno je priporočljivo uživanje ene žlice olja (15ml). Pred uporabo pretresemo.

Check In stock

Opis

Hannah biz ekološko konopljino olje je pridobljeno s hladnim stiskanjem semen navadne konoplje. Ima značilen okus po oreščkih in je zlato-rumene do zlato-zelene barve.

Pri postopku hladnega stiskanja se olje ne pregreva, to pa pripomore k temu, da ohrani fiziološko pomembne sestavine. Življensko pomembne esencialne maščobne kisline! Za pridobivanje enega litra olja se porabi približno pet kilogramov semen konoplje.

Konopljino olje je za obstojnost pakirano v zatemnjene steklenice, hranimo ga v hladilniku.

Konopljina semena, ki se jih uporablja za pridelavo olja so slovenskega in francoskega porekla. Dnevno je priporočljivo uživanje ene žlice olja (15ml). Pred uporabo pretresemo.

Država porekla: Kmetijstvo EU. Proizvedeno in polnjeno v Sloveniji.

Proizvaja in polni: Hannah biz d.o.o., Rožna dolina, cesta XV/18, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Specifikacije

Proizvajalec

HannahBIZ

SEZNAM ŽELJA

Profil
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Vpis
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+