Break Out Powder 100g

8.75 z DDV

Aptus Break Out Powder je visoko koncentrian spodbujevalec cvetenja za čvrste, mesnate in smolnate cvetove!

Check In stock

Opis

Aptus Break Out Powder je visoko koncentrian spodbujevalec cvetenja s kalijem (K), fosforjem (P), kalcijem (Ca) in magnezijem (Mg), da lahko rože razvijejo svoj maksimalni potencial in proizvedejo kompaktne ter sočne cvetove.

Brake out powder pripomore k boljši absorbciji hranil in hkrati preskrbi rastline z dodatnim fosforjem (P) in kalijem (K) v razmerju 35-23, kar zagotavlja usupljive rezultate!!!

  • Fosfor (P) skrbi za rast in zdravje rastlin, ter pripomore k boljši fotosintezi. Fosfor je ključni element za razvoj cvetov in korenin in proizvodnjo eteričnih olj in sladkorjev.
  • Kalij (K) igra ključno vlogo v produkciji olj in sladkorjev, ter delitvi celic (rasti). Pripomore v procesu transporta sladkorjev in hranil med tkivi sočasno pa aktivira encime za proizvodnjo cvetov.
  • Dodana kalcij (Ca) in magnezij (Mg) stimulirata proizvodnjo klorofila, transport fosforja (P) po celotni rastlini, ohranjata vitalen koreninski sistem, ki pretvarja vitamine in proteine ter skrbita za močne celične stene.

VSEBUJE:

NPK 0-53-23, MG (2), S (3)

UPORABA:

Izdelek je enostaven za uporabo in se dobro topi v vodi. Je uravnotežen, učinkovit in stimulira zrdav razvoj rastlin!

Uporaba za zadnje 3 tedne faze cevtenja:

  • 1.teden_ 1 vrečka za 100L vode
  • 2.teden_ 2 vrečki  za 100L vode
  • 3.teden_ 2 vrečki za 100L vode

Več o izdelku na: https://www.aptus.si/

Specifikacije

SEZNAM ŽELJA

Profil
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Vpis
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+