Planta Growshop Planta Growshop

Ambient Q300+ 300x300x220cm

790.00 z DDV

Growbox HOMEbox Ambient Q300+ je šotor za notranje gojenje rastlin, ki se subtilno zlije z domačim ambientom.

“Beige is the new black!”

In stock

Opis

Growbox HOMEbox Ambient Q300+ je največji šotor v ponudbi, primeren za notranje gojenje tropskih rastlin, čilijev, ali začimb za lastno uporabo. S svojim edinstvenim izgledom se lepo poda in skrije v domači dnevni sobi ali kuhinji. Dimenzije šotora 300x300x220cm.

Ambient for a beautiful living experience for home gardeners!

Prednosti in kvalitete growboxa  HOMEbox Ambient Q300+:

  • PAR+ je ekskluzivna HOMEbox-ova supre reflektivana folija. Prednost odbojnega platna PAR+ je, da ta “pametni material” reflektira predvsem svetlobo, ki jo rastline potrebujejo za fotosintezo. To je elektro magnetna energija med 400 in 700 nm. Več PAR energije dobijo vaše rastline boljše rastejo in več plodov proizvedejo! Večina odbojnih materialov, ki so na tržišču, reflektira celoten svetlobni spekter in z njim tudi infra rdečo svetlobo-toploto. Kratica PAR pa pomeni Photosyntetical Activ Radiation, torej aktivno sevanje ki spodbuja fotosintezo.
  • Zračniki OmniFlow so premišljeno pozicionirani in nudijo dodaten nivo zračenja šotorov. Gre za učinkovit pasivni “intake” svežega zraka, ki prispeva k boljšemu pridelku.
  • Visoka zmogljivost, nosilnost  konstrukcije. HOMEboxi so sestavljeni iz še močnejših jeklenih palic premera 22mm. Stabilna konstrukcija uporabnikom nudi neomejene možnosti nošenja težkih svetlobnih in prezračevalnih sistemov.
  • Močne zadrge “Blackout-Zippers” ustvarjajo dobro svetlobno zaporo.
  • Odprtine “Tubes” so pri HOMEbox-u optimizirali za vas, glede velikosti, pozicije in količine.
  • Vsi HOMEbox-ovi šotori so opremljeni z “Double base” dodatnim dnom, za enostavnejše vzdrževanje in zaščito pred puščanjem vode oziroma vlage.
  • Obremenitev do 200kg.

HOMEbox so šotori za notranjo vzgojo rastlin, ki jih so jih razvili na podlagi večletnih izkušnenj z “indoor growanjem” in vašim rastlinam nudijo vse kar potrebujejo.

Ambient je zadnja in neprekosljiva linija premičnih šotorov za gojenje saj ustvarja idealne pogoje za vzgojo rastlin “indoor”. Že samo ime Ambient pove, da gre za “growing” šotore, ki so estetski in se lepo integrirajo v bivalno okolje.

Za že več informacij sledite povezavi: https://www.homebox.net

Specifikacije

Proizvajalec

HOMEBox

Dolžina

300cm

Širina

300cm

Višina

200cm

TOP

Vpis

Create an account

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

No products in the list.

Added to wishlist! VIEW WISHLIST